Ved hjælp af refinansiering til at sikre lavere renter

Når tiden er inde til endelig købe huset, at du har drømt om, kan du finde, at markedet ikke er rigtige til at give dig den rente, du ønsker. Selvfølgelig, er det ikke altid en god idé at vente og se, hvis priser forbedre… din drømmebolig kan blive solgt lige under næsen.

Hvis du finder dig selv at skulle foretage betalinger med en rente, der er mindre end vidunderligt, er der stadig håb… ved at få en refinansiere lån, kan du sænke din rente samt låse i lavere månedlige betalinger og bedre lånevilkår på samme tid.

Nedenfor finder du nogle grundlæggende oplysninger om refinansiering et realkreditlån, og hvordan refinansiering kan bruges til at sikre en lavere rente end den oprindelige rente på dit realkreditlån.

Definere refinansiering

Før du kan begynde at overveje refinansiering som en måde at sikre en lavere rente på dit realkreditlån, kan det være nyttigt at vide præcis hvad refinansiering er og hvordan det virker.

I sin mest enkle, refinansiering er processen med at tegne et nyt lån for at betale saldoen på en tidligere lån… det nye lån betalinger og rente tage i stedet for tidligere, og du har nu den nye lånets løbetid til at tilbagebetale lånet.

Dette kan være meget nyttigt for en bred vifte af lån ud over pant… ethvert lån, som du gerne vil sikre en lavere rente eller bedre lån udtryk for kan være berettiget til refinansiere.

Hvordan til at refinansiere et realkreditlån

Processen for refinansiering pant (eller alle andre lån, for sags skyld) er faktisk ganske simpelt… du er simpelthen nødt til at ansøge om en refinansiere lån fra en bank, finansiering selskab eller anden långiver, bruge den indre værdis du har bygget op samtidig med at afdrag på realkreditlån som sikkerhed.

De penge, som du låne med din refinansiere lånet skal bruges til at afbetale pant, og du vil begynde at foretage betalinger på det nye lånebeløbet til den nye rente.

Du har det nye lån tidsramme at tilbagebetale gæld i stedet for den oprindelige realkreditlån, selvom den nye mandatperiode, lånet vil sandsynligvis blive lavere end det udtryk, du havde til dit oprindelige realkreditlån.

Selvom refinansiere lånet er faktisk en separat lån, behandles det ofte mere som en genforhandling af det oprindelige lån da det helt erstatter den tidligere gæld.

Refinansiering til lavere renter

Når refinansiering pant eller nogen andre lån, kan det være en stor fordel for dig, hvis du kan låse i en lavere rente end den oprindelige lån. Selvom din månedlige betalinger vil sandsynligvis være lavere end den oprindelige lån betalinger uanset den rente, du modtager, refinansiering med en lavere rente kan spare dig for en hel del penge i det lange løb.

For at bestemme, hvis tiden er inde til at refinansiere jeres lån for at få en lavere rente, sammenligne de nationale renter til den sats, som du betaler på dit nuværende realkreditlån.

Hvis de nationale sats er lavere end hvad du i øjeblikket betaler, begynde at shoppe rundt på både lokale og online lån udbydere på jagt efter sats citater.

Det beløb, som du gemmer på din rente kan variere fra långiver til långiver, men et fald i renter vil betale over tid, som du betale den resterende del af lånet balance.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Én kommentar til “Ved hjælp af refinansiering til at sikre lavere renter”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.